Download The Dark Internet (Survival Horror) (MOD Unlocked)

Download The Dark Internet (Survival Horror) (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.0.4
File Size92.4Mb
File TypeAPK
PublisheriTownGames
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Interneti i errët (Tmerri i mbijetesës) (MOD, i hapur) - një kërkim në të cilin duhet të përpiqeni të mbijetoni në një situatë jashtëzakonisht të vështirë, një situatë në të cilën një vrasës i caktuar misterioz do t'ju gjuajë. Në këtë rast, zhvilluesit kanë zbatuar një veçori interesante të lojërave, do t'ju ndihmojë një personazh tjetër dixhital i bërë në formën e një kukulle, një tandem i tillë jo vetëm që do të zgjerojë aftësitë tuaja taktike, por edhe do të diversifikojë ndjeshëm lojën. Më vete, vlen të përmendet grafika e shkëlqyer atmosferike që shkon mirë me idenë e përgjithshme të autorëve.

Screenshots

Download The Dark Internet (Survival Horror) (MOD Unlocked)Download The Dark Internet (Survival Horror) (MOD Unlocked)Download The Dark Internet (Survival Horror) (MOD Unlocked)Download The Dark Internet (Survival Horror) (MOD Unlocked)Download The Dark Internet (Survival Horror) (MOD Unlocked)

Download The Dark Internet (Survival Horror) (MOD Unlocked) APK for Android

A menduat se dinit gjithçka për internetin?
Mirë se vini në ★Internetin e errët★.
Fama, paratë dhe veset e kanë çmendur atë.

Maybe You Like