Download The Catapult 2 (MOD Unlimited Coins)

Download The Catapult 2 (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version7.1.3
File Size240.5Mb
File TypeAPK
PublisherBYV
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

The Catapult 2 (MOD, Monedha të Pafundme) - vazhdim i arkadës popullore të veprimit, personazhi kryesor është një personazh dixhital i njohur Stickman. Dhe kështu, qëllimi juaj kryesor përmes përdorimit të katapultave të ndryshme, shigjetave dhe pajisjeve të tjera të rënda për të shkatërruar strukturat mbrojtëse të armikut, dhe mos harroni se të gjitha strukturat janë bërë nga materiale të ndryshme, zgjidhni armën e duhur të shkatërrimit. Një veçori tjetër e lojës The Catapult 2 mod apk është se përveç shkatërrimit të armikut ju duhet të mbroni kështjellën tuaj.

Screenshots

Download The Catapult 2 (MOD Unlimited Coins)Download The Catapult 2 (MOD Unlimited Coins)Download The Catapult 2 (MOD Unlimited Coins)Download The Catapult 2 (MOD Unlimited Coins)Download The Catapult 2 (MOD Unlimited Coins)

The Catapult 2 Video

Download The Catapult 2 (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Bëhuni mjeshtri legjendar i rrethimit të kështjellës dhe shkatërroni hedhësit argëtues të stickman me konstruksionet e tyre të katapultës.
Angey Stickman do të luftojë me hedhjen e konstruksioneve prej druri, kullave të rrethimit dhe mekanizmave të mëdhenj luftarakë në më shumë se 540 nivele offline të kësaj loje falas që ju pret.
Mbroni kështjellën tuaj nga katapultat, harkëtarët ragdoll dhe shtizën e konstruksioneve të ndryshme të krijuara në ndikimin e fizikës në lojë.

Maybe You Like