The Big Capitalist 3 MOD

Download The Big Capitalist 3 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.9.1
File Size63.8Mb
File TypeAPK
PublisherBroken Reality
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

The Big Capitalist 3 (MOD, Para të Pafundme) - imitues ekonomik me elementë të strategjisë në kohë reale dhe një klikues arcade në të cilin duhet të përpiqeni të rrisni kapitalin e personazhit kryesor, ndërsa së pari duhet të fitoni kapital fillestar. Pasi t'ju rritet gjendja, do të keni mundësi të investoni një pjesë të fondeve në një nga projektet fitimprurëse, por duhet të keni kujdes. Përkundër faktit se loja është bërë në një stil arcade, një model ekonomik i zhvilluar mirë dhe mundësi të shumta për përdorimin e fondeve do t'i japin The Big Capitalist 3 një realizëm të caktuar.

Download The Big Capitalist 3 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like