Download Teeny Titans - Teen Titans Go! (MOD Money/Unlocked)

Download Teeny Titans - Teen Titans Go! (MOD Money/Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.2.6
File Size225.3Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherCartoon Network
PriceFree
MOD FeaturesMoney/Unlocked

Descriptions

Teeny Titans - Teen Titans Shko! (MOD, Money/Unlocked) - një lojë e shkëlqyer dhe tepër popullore për fëmijë që do t'ju çojë në një botë shumëngjyrëshe dhe magjepsëse në të cilën do të luftoni kundër heronjve të tjerë. Në skuadrën tuaj mund të ketë deri në tre personazhe të lojës në të njëjtën kohë, pomponi aftësitë e tyre dhe sfidoni lojtarë të tjerë nga e gjithë bota, fitoni përvojë dhe përmirësoni karakteristikat luftarake të ekipit tuaj. Një grafikë e bukur 3D dhe një kontroll absolutisht i thjeshtë dhe i kuptueshëm nuk do t'ju sjellë ndonjë shqetësim. Ftoni miqtë tuaj dhe luftoni në vend!

Screenshots

Download Teeny Titans - Teen Titans Go! (MOD Money/Unlocked)Download Teeny Titans - Teen Titans Go! (MOD Money/Unlocked)Download Teeny Titans - Teen Titans Go! (MOD Money/Unlocked)Download Teeny Titans - Teen Titans Go! (MOD Money/Unlocked)Download Teeny Titans - Teen Titans Go! (MOD Money/Unlocked)

Teeny Titans - Teen Titans Go! Video

Download Teeny Titans - Teen Titans Go! (MOD Money/Unlocked) APK for Android

Eksploroni | Mblidhni | Mbledhja e figurave të BattleTeeny Titan është mania më e fundit në Jump City - dhe Robin është i fiksuar.
Eksploroni të gjithë qytetin për të gjetur personazhe të rinj komikë me mini-figura nga universi i superheronjve DC, merrni përsipër sfida, plotësoni kërkimet anësore, hyni në turne, luftoni kundërshtarët tuaj dhe përsosni strategjinë tuaj në këtë RPG aventurë epike të mbushur me aksion!
Titanë adoleshentë Shko…në dyqan!.
77 FIGURA TË KOLLEKTUESHME.

Maybe You Like