Taxi Driver 2019 MOD

Download Taxi Driver 2019 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version1.3
File Size67.1Mb
File TypeAPK
PublisherStrongUnion Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Taxi Driver 2019 (MOD, Para të Pafundme) - imitues makinash në të cilin duhet të provoni forcën tuaj si shofer taksie, ndërsa përveç botës së madhe të hapur në dispozicionin tuaj do të keni një gamë të gjerë makinash. Në të njëjtën kohë, zhvilluesit i kushtuan jo pak vëmendje natyrës realiste të procesit, grafika të shkëlqyera tre-dimensionale me detaje të larta, një sistem zhvillimi dhe kontrolle të zhvilluara mirë dhe një model fizik realist do t'ju lejojë të përjetoni plotësisht të gjitha nuancat të këtij profesioni.

Download Taxi Driver 2019 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like