Tap Titans MOD

Download Tap Titans (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0 and up
Version4.1.6
File Size75.7Mb
File TypeAPK
PublisherGame Hive Publisher
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Prekni Titans (MOD, Para të Pafundme) - një klikues i shkëlqyeshëm në Android, në të cilin do ta ndihmoni heroin tuaj të shpëtojë botën e tij nga përbindëshat e fuqishëm. Pavarësisht nga lloji i thjeshtë dhe i njëjtë i lojës, loja është shumë e ngushtë, pasi të keni kaluar nja dy tre nivele nuk mund të hiqni veten. Thelbi i lojës është të mposhtni kundërshtarët dhe të fitoni monedha, për të cilat mund të blini armë të reja dhe të shpejtoni aftësitë e pompimit të personazhit. Dhe një fushatë e gjatë dhe e zgjatur nuk do t'ju mërzitë për asnjë sekondë.

Download Tap Titans (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like