Download Tanks A Lot! (MOD Unlimited Ammo)

Download Tanks A Lot! (MOD Unlimited Ammo)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version4.802
File Size158.7Mb
File TypeAPK
PublisherHighcore Labs LLC
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Ammo

Descriptions

Shumë tanke! (MOD, Municion i Pafund) - lojë arcade aksioni me shumë lojtarë në të cilën do të merrni pjesë në beteja emocionuese në një sërë vendndodhjesh. Qëllimi kryesor i lojës është larg nga i ri, detyra juaj është të përpiqeni të shkatërroni sa më shumë kundërshtarë, megjithatë, zhvilluesit kanë zbatuar një mundësi interesante për të krijuar njësinë tuaj luftarake nga e para, duke përdorur një numër të madh modulesh të ndryshme, e cila do t'ju lejojë të zgjidhni taktikat dhe strategjinë më të mirë, në varësi të vendndodhjes së propozuar. Grafika shumëngjyrëshe të vizatuara me dorë në Tanks A Lot mod apk harmonizohen në mënyrë të përkryer me furnizimin e lojërave arcade.

Screenshots

Download Tanks A Lot! (MOD Unlimited Ammo)Download Tanks A Lot! (MOD Unlimited Ammo)Download Tanks A Lot! (MOD Unlimited Ammo)Download Tanks A Lot! (MOD Unlimited Ammo)Download Tanks A Lot! (MOD Unlimited Ammo)

Tanks A Lot! Video

Download Tanks A Lot! (MOD Unlimited Ammo) APK for Android

Hyni në këtë botë të betejave epike dhe tankeve të fuqishëm në veprim në kohë reale kundër të tjerëve.
Mundni mjetet luftarake të armikut dhe jini njeriu i fundit që qëndron në modalitetin Battle Royale.
Tanke shumë!është një përvojë magjepsëse e thellë që kërkon strategji të kujdesshme në çdo betejë të shpejtë rrufe.
Shkarkoni tani një nga lojërat më interesante të luftimit të tankeve, ndërtoni një forcë, mblidhni artilerinë dhe filloni një luftë epike të makinerive luftarake.
Është koha që ylli juaj ushtarak të ngrihet!.
Tanku juaj i çmendur është gati për të luftuar në këtë multiplayer të paparashikueshëm PvP!
Komandoni makinën tuaj të luftës të bërë prej çeliku dhe pushtoni territorin përpara se të tjerët të kenë një shans për t'ju larguar nga përleshja e tankeve.

Maybe You Like