Tanks 1990 MOD

Download Tanks 1990 (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3.3 and up
Version3.0.1
File Size16.1Mb
File TypeAPK
PublisherSupreme
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Tanks 1990 (MOD, Monedha të Pafundme) - versioni android i veprimit legjendar arcade Tanchiki, me të cilin lojtarët e vendit tonë u takuan me ardhjen e tastierës sonë të lojës Dandy. Në përgjithësi, ky projekt është një port i plotë, ndërsa zhvilluesit janë përpjekur të ruajnë jo vetëm mekanikën, zgjidhjen grafike, por edhe atmosferën e lojës origjinale. Si bonus, krijuesit e Tanchiki 1990 - tanke të shkëlqyera shtuan të gjitha nivelet e bonusit, përfshirë Krishtlindjet, si dhe një modalitet loje për dy.

Download Tanks 1990 (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like