Download Swordigo (MOD Unlocked)

Download Swordigo (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.4.5
File Size52.3Mb
File TypeAPK
PublisherTouch Foo
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Swordigo (MOD, i zhbllokuar) - platformë aventure 3D në android! Në lojë ju do të duhet të eksploroni një botë të madhe dhe të kaloni nëpër beteja epike. Zbrisni në birucë për të marrë më shumë burime të dobishme dhe për të mbledhur shumë përvojë, por mos harroni për rrezikun, sepse në rrugën tuaj do të ketë shumë armiq të fortë, dhe do t'ju duhet t'i luftoni ata vetëm dhe të mbijetoni, për këtë , përdorni armë, magji dhe aftësi magjike. Në Swordigo mod apk ju do të jeni në gjendje të kryeni detyra për vendasit dhe të merrni artikuj të rrallë për të.

Screenshots

Download Swordigo (MOD Unlocked)Download Swordigo (MOD Unlocked)Download Swordigo (MOD Unlocked)Download Swordigo (MOD Unlocked)Download Swordigo (MOD Unlocked)

Swordigo Video

Download Swordigo (MOD Unlocked) APK for Android

Vraponi, hidheni dhe kaloni rrugën tuaj përmes një bote të madhe sfidash platformash dhe filloni një aventurë epike!
Loja numër 1 aventureske celulare dhe një platformë 3D, tani e disponueshme edhe për telefonat dhe tabletët Android.
"Swordigo është një letër dashurie për lojërat platformuese dhe aventureske të së kaluarës.
" — SlideToPlay, 4/4.
"Nuk ka kurrë një lëvizje të shurdhër ndërsa hipni midis platformave dhe prisni shpatën kundër një morie armiqsh.
" — Apple'n'Apps, 4.
5/5.

Maybe You Like