Download Suspects: Mystery Mansion (MOD Easy Game)

Download Suspects: Mystery Mansion (MOD Easy Game)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.16.1
File Size147.4Mb
File TypeAPK
PublisherWildlife Studios
PriceFree
MOD FeaturesEasy Game

Descriptions

Suspects: Mystery Mansion (MOD, Easy Game) - një lojë online e frymëzuar nga loja Among Us. Skuadra juaj do të ketë 9 lojtarë dhe mes tyre do të ketë një tradhtar. Përfundoni detyrat e ekipit dhe mos u kapni nga tradhtari, por nëse gjeni veprime të dyshimta nga ana e njërit prej lojtarëve, mund ta thërrisni ekipin për një takim dhe ta përjashtoni atë nga ekipi.

Screenshots

Download Suspects: Mystery Mansion (MOD Easy Game)Download Suspects: Mystery Mansion (MOD Easy Game)Download Suspects: Mystery Mansion (MOD Easy Game)Download Suspects: Mystery Mansion (MOD Easy Game)Download Suspects: Mystery Mansion (MOD Easy Game)

Suspects: Mystery Mansion Video

Download Suspects: Mystery Mansion (MOD Easy Game) APK for Android

Ju keni qenë të ftuar për të zgjidhur një mister vrasjeje në rezidencë!.
Luaj online me 9 lojtarë të tjerë të vërtetë ndërsa përpiqesh të zgjidhësh vrasjen misterioze.
Kryen detyra hetimore për t'iu afruar gjetjes së identitetit të vrasësve.
Por kini kujdes, kjo nuk do të jetë një detyrë e lehtë: vrasësit janë në grup dhe nuk do të ndalen para asgjëje për të “vrarë” hetimin!.
Midis raundeve, ju dhe lojtarët e tjerë do të diskutoni se cilët mund të jenë vrasësit.
Të gjithë janë të dyshuar në këtë lojë sociale të deduksionit.
Diskutoni drejtpërdrejt me lojtarët e tjerë duke përdorur veçorinë e integruar të bisedës zanore.
Ku ishte trupi? Ku ishin ata?Çfarë detyrash kryenin?
Me kë po ecnin?Kush po vepronte në mënyrë të dyshimtë?

Maybe You Like