Download Survivors: The Quest (MOD unlimited money)

Download Survivors: The Quest (MOD unlimited money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version1.7.702
File Size88.8Mb
File TypeAPK
PublisherG5 Entertainment
PriceFree
MOD Featuresunlimited money

Descriptions

Survivors: The Quest (MOD, para të pakufizuara) - në këtë lojë ju pret deti i aventurave, pasi të gjithë personazhet tuaj kanë pësuar një përplasje avioni dhe tani janë gjetur në ishullin e humbur. Ju duhet të mbijetoni në kushte të pazakonta, në të cilat do të përpiqeni të nxirrni ushqimin dhe burimet e mbetura nga një aeroplan i prishur. Ju gjithashtu do të luani shumë mini lojëra për të cilat do të merrni artikujt që mungojnë. Personazhet tuaj do të jenë në gjendje të gjejnë fara që do të ndihmojnë gjithashtu për të mbijetuar. Do të mahniteni nga grafika e këndshme dhe menaxhimi i lehtë.

Screenshots

Download Survivors: The Quest (MOD unlimited money)Download Survivors: The Quest (MOD unlimited money)Download Survivors: The Quest (MOD unlimited money)Download Survivors: The Quest (MOD unlimited money)Download Survivors: The Quest (MOD unlimited money)

Survivors: The Quest Video

Download Survivors: The Quest (MOD unlimited money) APK for Android

A ju pëlqen të zgjidhni një kërkim apo të zotëroni një enigmë?
Bëni të dyja dhe përputhni bizhuteritë 3 me radhë në këtë aventurë enigmë!
Bëhu i vetmi i mbijetuar në një ishull misterioz!
Zgjohesh në një ishull të humbur pas rrëzimit të aeroplanit!
Jeni i vetmi i mbijetuar, apo ka ndonjë tjetër të gjallë?
Le të zbulojmë dhe të zbulojmë të gjitha sekretet e këtij vendi të braktisur!.
Vendosni të filloni një aventurë të guximshme mbijetese në ishull!
Që tani e tutje, kërkimi juaj i mbijetesës është të rivendosni kampin, të korrni dhe rritni të korrat dhe të zbuloni përbërës të egër për t'u përdorur në pjatat tropikale.
Ju gjithashtu duhet të krijoni mjete dhe të gjeni memorie dhe thesare për të mbushur inventarin tuaj, për të zgjidhur enigmat e misterit dhe për të përfunduar të gjitha lojërat e aventurës së kërkimit.
Merrni përforcues dhe bonuse dhe plotësoni të gjitha sfidat duke shkëmbyer dhe përputhur 3 gurë të çmuar me radhë dhe duke eksploruar vende misterioze si lagunat ose xhunglat ndërsa shpëtoni nga zonat e rrezikshme në qindra nivele ndeshje-3 në këtë aventurë të mbijetuar!
A keni gjithçka që ju nevojitet për të mbijetuar?.

Maybe You Like