Download Survivalcraft 2 (MOD Immortality)

Download Survivalcraft 2 (MOD Immortality)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.2.10.3
File Size26.2Mb
File TypeAPK
PublisherCandy Rufus Games
PriceFree
MOD FeaturesImmortality

Descriptions

Survivalcraft 2 (MOD, Immorality) - pjesë e re e mbijetesës, ku mund të ndërtoni botën tuaj në një ishull të shkretë! Loja është e ngjashme me Minecraft Pocket Edition, BlockWorld dhe të tjerët. Eksploroni, krijoni armë, mundësi të pakufizuara për ndërtimin!

Screenshots

Download Survivalcraft 2 (MOD Immortality)Download Survivalcraft 2 (MOD Immortality)Download Survivalcraft 2 (MOD Immortality)Download Survivalcraft 2 (MOD Immortality)Download Survivalcraft 2 (MOD Immortality)

Survivalcraft 2 Video

Download Survivalcraft 2 (MOD Immortality) APK for Android

Çfarë ka të re në përditësimin 2.
3: - Formati i skedarit të kompresuar të terrenit, zvogëlimi i madhësisë deri në 100x të skedarëve botërorë.
- U shtuan kairn që humbasin përvojën dhe diamante kur minohen.

Maybe You Like

Super Pixel Heroes (MOD Unlimited Coins)
Reliance Big Entertainment (UK) Private Limited
Dark Days (MOD Unlimited Gold)
Azur Interactive Games Limited
DOOM
Bethesda Softworks LLC