Download Survival Master 3D (MOD Unlimited Resources)

Download Survival Master 3D (MOD Unlimited Resources)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.3
File Size72.2Mb
File TypeAPK
PublisherLion Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Resources

Descriptions

Survival Master 3D (MOD, Burime të Pafundme) - lojë origjinale aventureske e zhanrit të simulimit të mbijetesës. Historia e lojës është mjaft sipërfaqësore, dihet vetëm se një ditë kur zgjoheni në mëngjes e kuptoni se jeni në një ishull të pabanuar dhe tani duhet të përpiqeni të mbijetoni, duke vendosur rehatinë maksimale të mundshme. Por loja është e lavdërueshme - përveç detyrave të zakonshme të mbijetesës, zhvilluesit shtuan mini-lojëra dhe enigma të ndryshme. Vlen të përmendet dhe zgjidhje origjinale grafike e bërë në stilin e ulët poligonal.

Screenshots

Download Survival Master 3D (MOD Unlimited Resources)Download Survival Master 3D (MOD Unlimited Resources)Download Survival Master 3D (MOD Unlimited Resources)Download Survival Master 3D (MOD Unlimited Resources)Download Survival Master 3D (MOD Unlimited Resources)

Survival Master 3D Video

Download Survival Master 3D (MOD Unlimited Resources) APK for Android

Imagjinoni të gjeni veten të bllokuar në një ishull të shkretë pa asgjë për të ngrënë dhe pa ku të shkoni.
Krejtësisht vetëm.
Testoni aftësitë tuaja të mbijetesës dhe zbuloni nëse jeni mjaft të denjë.
Është një aventurë e egër dhe e rrezikshme atje, dhe ju duhet më shumë fuqi mendore për të fituar Nënën Natyrë sesa mendoni.
Ju gjithashtu do t'ju duhet të mposhtni forcat natyrore dhe të fshiheni nga grabitqarët e egër që duan që ju të vdisni.
Pra, luftoni për të drejtën tuaj për të qëndruar gjallë!
Shkoni dhe eksploroni ishullin e shkretë.
Mund të bësh një trap dhe të përpiqesh të arratisesh, ose thjesht të përshtatesh me këtë mjedis të ri derisa të vijë ndihma (gëlltitje!
).Ky imitues i lojës së veprimit të mbijetesës 3D do t'ju ndihmojë të zhvilloni aftësi dhe instinkte të forta të mbijetesës pasi rreziku është gjithmonë përreth.
Mund të dalësh i gjallë?
Luaj për të zbuluar!.
Bëni zjarr nga e para.

Maybe You Like