Survival Island: EVO 2 MOD

Download Survival Island: EVO 2 (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version3.243
File Size76.6Mb
File TypeAPK
PublisherPRIDEGAMESSTUDIO OU PLC
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Survival Island: EVO 2 (MOD, Monedha të Pafundme) - një lojë mbijetese me elementë kuti rëre në të cilën do të duhet të përpiqeni të mbijetoni në një ishull të shkretë në kohët parahistorike. Procesi i lojës fillon me mënyrën se si vini në vete në një mjedis të panjohur, ndërsa nuk mbani mend absolutisht asgjë. Duke vlerësuar gjithçka që po ju ndodh, para së gjithash është e nevojshme të gjeni ushqim dhe ujë, pas së cilës të krijoni mjete nga materiali i veglave, pas së cilës mund të filloni të ndërtoni një shtëpi. Ndryshe, ky projekt është një mjet klasik mbijetese. Më vete është e nevojshme të theksohet një botë e hapur mbresëlënëse dhe një grafikë e mirë e detajuar.

Download Survival Island: EVO 2 (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like