Super Pixel Heroes MOD

Download Super Pixel Heroes (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.2.162
File Size94.7Mb
File TypeAPK
PublisherReliance Big Entertainment (UK) Private Limited
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Super Pixel Heroes (MOD, Monedha të Pafundme) - lojë luftarake e cila është bërë në grafikë pixel dhe stil të gjallë. Luani si personazhe të famshëm vizatimorë dhe shkatërroni të gjithë armiqtë në rrugën tuaj, gjithashtu mund të zhbllokoni karaktere të reja dhe unike. Detyra më e rëndësishme do të jetë të thyeni armikun tuaj në pikselë të vegjël. Konkurroni me miqtë tuaj dhe sfidoni ata në një duel, sfidoni lojtarë nga e gjithë bota, zbuloni heronj të rinj dhe zhbllokoni shumë harta interesante.

Download Super Pixel Heroes (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like