Download Stupid Zombies 3 (MOD Unlimited Coins)

Download Stupid Zombies 3 (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.11
File Size49.6Mb
File TypeAPK
PublisherGameResort
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Stupid Zombies 3 (MOD, Monedha të Pafundme) - një lojë e shkëlqyer aksioni 3D në të cilën ju do të çlironi qytetin tuaj të lindjes nga pushtimi i kundërshtarëve. Në arsenalin tuaj, një përzgjedhje e madhe e armëve dhe eksplozivëve, të cilat ju do të përdorni shpesh në luftën kundër zombies. Thelbi i lojës është të bëni sa më pak të shtëna dhe të vrisni sa më shumë zombie dhe të infektuar. Synoni objektet e montuara dhe bëni goditje të sakta në mënyrë që të vdisni nga dy kundërshtarë. Kaloni punën dhe zbuloni për veten dhe heroin tuaj veçori dhe armë të reja.

Screenshots

Download Stupid Zombies 3 (MOD Unlimited Coins)Download Stupid Zombies 3 (MOD Unlimited Coins)Download Stupid Zombies 3 (MOD Unlimited Coins)Download Stupid Zombies 3 (MOD Unlimited Coins)Download Stupid Zombies 3 (MOD Unlimited Coins)

Download Stupid Zombies 3 (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Zombët budallenj janë ngritur përsëri, dhe heronjtë tanë janë në lëvizje!
Hiqni pak gjeometri të çmendur dhe shënoni kombinime të mëdha me të shtëna të çmendura bankare!.
Dërgoni zombitë që fluturojnë me shpërthime të mëdha dhe shkatërrim masiv!.

Maybe You Like