Download Stupid Zombies 2 (MOD Unlocked)

Download Stupid Zombies 2 (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.5.2
File Size39.9Mb
File TypeAPK
PublisherGameResort
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Stupid Zombies 2 (MOD, Unlocked) - vazhdim popullor i pjesës së parë të revoles popullore të zombive. Në versionin e dytë të lojës, mekaniku i lojës nuk u prek, do t'ju duhet ende të pastroni qytetin tuaj nga pushtimi i zombive që kanë mbushur rrugët. Zgjidhni me kujdes objektivin tuaj, goditni sa më shumë kundërshtarë që të mundeni me një goditje. Mendoni për taktikat tuaja dhe më shumë.

Screenshots

Download Stupid Zombies 2 (MOD Unlocked)Download Stupid Zombies 2 (MOD Unlocked)Download Stupid Zombies 2 (MOD Unlocked)Download Stupid Zombies 2 (MOD Unlocked)Download Stupid Zombies 2 (MOD Unlocked)

Download Stupid Zombies 2 (MOD Unlocked) APK for Android

Çfarë është një histori e mirë e zombive pa një vazhdim epike?
Rikthimi i pavdekshëm në këtë version të ri, plot bllokime, me krijesa emocionuese, pa tru, armë, enigma, mjedise me humor, të gjitha të mbështjella në një paketë të shkëlqyeshme dhe miqësore për lojtarët.
Ata thonë se nuk mund të vrasësh atë që është tashmë e vdekur, por nuk është e dëmshme të bësh një spërkatje duke qëlluar në drejtimin e tyre të përgjithshëm.
Jeni vetëm ju kundër zombëve, prandaj sigurohuni që të ndaloni hordhitë e pafund të zemëruara përpara se t'ju mbarojnë plumba.

Maybe You Like