Download Stumble Guys (MOD Weak Opponents)

Download Stumble Guys (MOD Weak Opponents)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version0.43.1
File Size95.9Mb
File TypeAPK
PublisherKitka Games
PriceFree
MOD FeaturesWeak Opponents

Descriptions

Stumble Guys: Multiplayer Royale (MOD, Weak Opponents) - një Battle Royale me shumë lojtarë që merr stilin dhe mekanikën nga loja kompjuterike Fall Guys. E gjeni veten në hartë me 31 lojtarë, ku duhet të kapërceni shumë pengesa dhe karrema. Shkoni rreth blloqeve që bien dhe mos u goditni nga çekiçi. Ai që shkon deri në fund do të fitojë. Një numër i madh hartash të ndryshme, si dhe kontrolle të thjeshta do të shtrëngojnë çdo lojtar për shumë orë!

Screenshots

Download Stumble Guys (MOD Weak Opponents)Download Stumble Guys (MOD Weak Opponents)Download Stumble Guys (MOD Weak Opponents)Download Stumble Guys (MOD Weak Opponents)Download Stumble Guys (MOD Weak Opponents)

Download Stumble Guys (MOD Weak Opponents) APK for Android

Stumble Guys është një lojë masive nokaut me shumë lojtarë me deri në 32 lojtarë në internet.
Bashkohuni raund pas raundi të kaosit të përshkallëzuar për të kapërcyer nivele të ndryshme derisa të kurorëzohet një fitues!
Nëse bie, thjesht fillo përsëri dhe vrapo.
Bashkojuni argëtimit të pafund të vrapimit!
Zhytuni në një sërë sfidash qesharake dhe pengesash të çuditshme, rrëzoni rivalët tuaj dhe kapërceni gjithçka për të fituar!
Pra, a jeni gati të fshiheni plotësisht?.
Shkarkoni Stumble Guys, një lojë nokaut me ritme të shpejta dhe merrni pjesë në këtë çmenduri emocionuese.
Ftoni edhe djemtë tuaj dhe mundi të gjithë!.

Maybe You Like