Download Stickman Legends (MOD Unlimited Money)

Download Stickman Legends (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version3.1.8
File Size122.7Mb
File TypeAPK
PublisherZITGA
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Stickman Legends (MOD, para të pakufizuara) - platformë veprimi horizontal me elementë të shtënave, në të cilat do t'ju duhet të kaloni disa dhjetëra nivele, duke përdorur një gamë të gjerë armësh nga thikat e zakonshme deri te artileria e rëndë. Çdo nivel përfaqëson një betejë dinamike kundër grupeve të vrasësve të etur për gjak dhe shefave të mëdhenj. Më vete, është e nevojshme të theksohet një zgjidhje grafike e pazakontë që kombinon ngjyra të errëta dhe animacion të ndritshëm.

Screenshots

Download Stickman Legends (MOD Unlimited Money)Download Stickman Legends (MOD Unlimited Money)Download Stickman Legends (MOD Unlimited Money)Download Stickman Legends (MOD Unlimited Money)Download Stickman Legends (MOD Unlimited Money)

Stickman Legends Video

Download Stickman Legends (MOD Unlimited Money) APK for Android

Stickman Legends është një stil offline i lojës me hije pa pagesë të lojës Stickman, një kombinim i shkëlqyeshëm i lojës me aksion, lojë me role (RPG) dhe lojtar kundër lojtarit (PvP).
Zhyt në betejën heroike të hijeve, do të silleni në një hije epike fantazie e luftës, duhet të përballeni me shumë armiq mizorë, përbindësha të këqij dhe shefa të fuqishëm.
Bëhuni gati të jeni luftëtari më i madh i hijeve Stickman i Stickman Legends World dhe bëhuni Shadow Legends tjetër!.

Maybe You Like