Download Stick War: Legacy (MOD Unlimited Gems)

Download Stick War: Legacy (MOD Unlimited Gems)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version2023.1.3
File Size112.4Mb
File TypeAPK
PublisherMax Games Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Gems

Descriptions

Stick War: Legacy (MOD, Gurë Kristali të Pafund) - një lojë tjetër jo më pak e famshme dhe e njohur nga seria e ngjitësve, por këtë herë detyra juaj kryesore nuk do të jetë të shkatërroni një luzmë monstrash ose zombish, këtu do të bëheni komandanti i një ushtri e madhe. Menaxhoni njerëzit vizatimorë dhe kapni territorin e armikut. Bëhuni sundimtari i të gjithë kontinentit dhe të gjitha tokave që ju rrethojnë, apk-ja e modës Stick War Legacy është bërë në stilin e zakonshëm dhe ka një kontroll të shkëlqyer dhe intuitiv.

Screenshots

Download Stick War: Legacy (MOD Unlimited Gems)Download Stick War: Legacy (MOD Unlimited Gems)Download Stick War: Legacy (MOD Unlimited Gems)Download Stick War: Legacy (MOD Unlimited Gems)Download Stick War: Legacy (MOD Unlimited Gems)

Stick War: Legacy Video

Download Stick War: Legacy (MOD Unlimited Gems) APK for Android

Një nga lojërat më të njohura dhe më të vlerësuara në internet të të gjitha kohërave tani vjen në celular!
Luani lojën Stick War, një nga lojërat më të mëdha, më argëtuese, sfiduese dhe më të varura me figura me shkop.
Kontrolloni ushtrinë tuaj në formacione ose luani çdo njësi, ju keni kontroll të plotë të çdo stickman.
Ndërtoni njësi, nxirrni arin, mësoni rrugën e Shpatës, Shtizës, Shigjetarit, Magjistarit dhe madje edhe Gjigantit.
Shkatërroni statujën e armikut dhe kapni të gjitha Territoret!.
● Modaliteti i misioneve: Nivele të reja lëshohen çdo të premte!
- Mbajtja e rendit nuk do të jetë e lehtë.

Maybe You Like