Download Stealth Master (MOD Unlimited Money)

Download Stealth Master (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 7.0 and up
Version1.12.6
File Size139.1Mb
File TypeAPK
PublisherSayGames
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Stealth Master (MOD, Para të Pafundme) - në këtë lojë, ju duhet të lëvizni në mënyrë diskrete në ashensor. Mundohuni të kapeni në sytë e rojeve, ata janë të armatosur dhe të rrezikshëm. Nëse kjo ndodh, ju duhet t'i eliminoni ato me arsenalin tuaj të armëve. Mund të ketë kurthe në rrugën tuaj, si kamerat e sigurisë, anashkaloni ato në mënyrë që të mos bini në sy.

Screenshots

Download Stealth Master (MOD Unlimited Money)Download Stealth Master (MOD Unlimited Money)Download Stealth Master (MOD Unlimited Money)Download Stealth Master (MOD Unlimited Money)Download Stealth Master (MOD Unlimited Money)

Download Stealth Master (MOD Unlimited Money) APK for Android

Po kërkoni një mënyrë për të kaluar pesë minuta?
Nëse do të thotë vërtet i qetë dhe tepër i fshehtë, atëherë drejtohu te "Stealth Master" njerëz të këqij në afërsi, duke bërë punën tuaj nga një distancë me një pushkë snajper ose duke kryer grabitje të pabesueshme të guximshme pa u parë në këtë lojë argëtuese aksioni që krenohet me shumë mekanikë fantastikë, shumë personazhe të preferuar dhe një sens humori vdekjeprurës .
A KE DËGJUAR DIÇKA?.

Maybe You Like