Download Standoff 2 (MOD Ammo/No Reload)

Download Standoff 2 (MOD Ammo/No Reload)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version0.10.7
File Size383Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherAxlebolt
PriceFree
MOD FeaturesAmmo/No Reload

Descriptions

Standoff 2 (MOD, municion/Pa ringarkim) - gjuajtës në stilin e Counter Strike në android. Ju do të drejtoni një forca speciale anti-terroriste dhe ju duhet të eliminoni terroristët. Luaj në harta të bukura dhe dinamike dhe zgjidhni armë për shijen tuaj, qëllimi juaj kryesor është të mposhtni terroristët.

Screenshots

Download Standoff 2 (MOD Ammo/No Reload)Download Standoff 2 (MOD Ammo/No Reload)Download Standoff 2 (MOD Ammo/No Reload)Download Standoff 2 (MOD Ammo/No Reload)Download Standoff 2 (MOD Ammo/No Reload)

Download Standoff 2 (MOD Ammo/No Reload) APK for Android

Standoff 2 është një gjuajtës dinamik në vetën e parë që nderon trashëgiminë e prequel-it të tij.
Bashkohuni me 200 milionë lojtarë të tjerë nga e gjithë bota - rrëmbeni armën tuaj të preferuar dhe bashkohuni në ballafaqim!
GRAFIKA DHE ANIMACIONI REALISTIK.
Merrni pjesë në një përplasje ekipore në kohë reale në telefonin tuaj inteligjent.
Mbështetja 120 fps siguron një përvojë loje pa probleme.

Maybe You Like