Download Stack Colors! (MOD Unlimited Coins)

Download Stack Colors! (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version3.1
File Size49.1Mb
File TypeAPK
PublisherVOODOO
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Raft ngjyrat! (MOD, Monedha të Pafundme) - në këtë lojë të rastësishme nga studio VOODOO do t'ju duhet të mbledhni platforma me të njëjtën ngjyrë dhe t'i mbledhni ato së bashku. Me çdo nivel detyra do të bëhet më komplekse, shpejtësia e lojës do të jetë më e lartë dhe platformat do të jenë me ngjyra të ndryshme në rrugë. Sa më i lartë të jetë grumbulli i platformave, aq më shumë monedha mund të grumbulloni kur të fitoni.

Screenshots

Download Stack Colors! (MOD Unlimited Coins)Download Stack Colors! (MOD Unlimited Coins)Download Stack Colors! (MOD Unlimited Coins)Download Stack Colors! (MOD Unlimited Coins)Download Stack Colors! (MOD Unlimited Coins)

Download Stack Colors! (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Lëvizni dhe grumbulloni platformat e duhura të ngjyrave dhe më në fund goditini ato për të marrë një rritje të madhe të rezultateve në një mënyrë të kënaqshme!

Maybe You Like