Stack Ball – Blast Through Platforms MOD

Download Stack Ball - Blast Through Platforms (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.0.45
File Size34.9Mb
File TypeAPK
PublisherAI GAMES FZ
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Stack Ball - Blast Through Platforms (MOD, Unlocked) - vrasës i kohës arcade me elementë veprimi në të cilin duhet të shkatërroni platformat horizontale me ndihmën e një topi, ndërsa vlen të përmendet se platformat me veti të ndryshme do të bien në rrugën tuaj, disa prej tyre janë shkatërruar pa probleme, të tjerët nuk janë dëmtuar, kështu që ju duhet të zgjidhni trajektoren e duhur të topit. Në pamje të parë, loja duket mjaft e thjeshtë, por dinamika dhe animacioni i ndritshëm do të plotësojnë pamjen.

Download Stack Ball - Blast Through Platforms (MOD Unlocked) APK for Android

Maybe You Like