Download Space Marshals 2 (MOD Ammo/Premium)

Download Space Marshals 2 (MOD Ammo/Premium)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.3 and up
Version1.5.9
File Size634.8Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherPixelbite
PriceFree
MOD FeaturesAmmo/Premium

Descriptions

Space Marshals 2 (MOD, Municion/Premium) - një lojë e mrekullueshme dhe shumë problematike në të cilën do të luani për sherifin e hapësirës. Komploti i lojës është se shumë kriminelë ikën nga burgu, të cilin e humbasin në një galaktikë të madhe. Ju gjithashtu duhet t'i rivendosni të gjithë dhe t'i ktheni prapa hekurave, të luftoni me armiqtë, të udhëtoni nëpër galaktikën e madhe, të përmirësoni dhe të blini tensione të reja dhe të bëni miq me personazhe shumë interesantë. Një fushatë e gjatë dhe një numër i madh misionesh anësore do të pushtojnë të gjithë lojtarët dhe tifozët e lojërave të aksionit shumëngjyrësh.

Screenshots

Download Space Marshals 2 (MOD Ammo/Premium)Download Space Marshals 2 (MOD Ammo/Premium)Download Space Marshals 2 (MOD Ammo/Premium)Download Space Marshals 2 (MOD Ammo/Premium)Download Space Marshals 2 (MOD Ammo/Premium)

Space Marshals 2 Video

Download Space Marshals 2 (MOD Ammo/Premium) APK for Android

Aksioni luftarak taktik dhe vjedhurazi në hapësirën e jashtme.
Aventura fantastiko-shkencore e perëndimit të egër në hapësirën e jashtme vazhdon me Space Marshals 2.
Ky gjuajtës taktik nga lart-poshtë ju vë në vendin e specialistit Burton në luftën e tij kundër elementëve kriminalë të galaktikës.
Ky nuk është gjuajtësi juaj i zakonshëm me dy shkopinj.
Theksi është te lufta taktike dhe vjedhja, në vend që të spërkatni plumbat, dhe ka një histori!.

Maybe You Like