Download Soul Knight (MOD Unlimited Gems)

Download Soul Knight (MOD Unlimited Gems)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version5.0.0
File Size239.2Mb
File TypeAPK
PublisherChillyRoom
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Gems

Descriptions

Soul Knight (MOD, Gurë Kristali të Pafund) - një RPG e bukur me grafikë pikselësh 2D. Zgjidhni një hero unik, merrni me vete armët më të fuqishme dhe shkoni në një birucë me miqtë tuaj, ku duhet të luftoni kundër shumë armiqve, ndërsa ju duhet të mbijetoni dhe të përmbushni detyrën kryesore, për të kthyer artefaktin një gur magjik, për këtë eksploroni të gjitha labirintet dhe gjeni gurin e dashur. Të gjitha birucat në Soul Knight mod apk krijohen rastësisht, gjë që nuk do t'ju lejojë të mërziteni në nivelet e zakonshme.

Screenshots

Download Soul Knight (MOD Unlimited Gems)Download Soul Knight (MOD Unlimited Gems)Download Soul Knight (MOD Unlimited Gems)Download Soul Knight (MOD Unlimited Gems)Download Soul Knight (MOD Unlimited Gems)

Soul Knight Video

Download Soul Knight (MOD Unlimited Gems) APK for Android

“Në kohën e armës dhe shpatës, guri magjik që ruan ekuilibrin e botës vidhet nga alienët e teknologjisë së lartë.
Bota është e varur në një fije të hollë.
Gjithçka varet nga ju që do të merrni gurin magjik…”Sinqerisht nuk mund të vazhdojmë t'i shpikim të gjitha.
Le të gjuajmë vetëm disa minionë të huaj!.
Kjo është loja me revole që përmban kontroll jashtëzakonisht të lehtë dhe intuitiv.
Lojë e tij super e qetë dhe e këndshme, e përzier me elementë të ngjashëm me mashtrues, do t'ju tërheqë që në fillimin e parë!

Maybe You Like