Download Sonic Dash 2: Sonic Boom (MOD Unlimited Money)

Download Sonic Dash 2: Sonic Boom (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version3.7.0
File Size72.7Mb
File TypeAPK
PublisherSEGA
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Sonic Dash 2: Sonic Boom (MOD, Para të Pafundme) - një vazhdim i jashtëzakonshëm i vrapuesit të mëparshëm popullor me shtimin e personazheve të rinj nga filmi vizatimor popullor SONIC BOOM. Ju do të shkoni në një botë në të cilën askush nuk mund t'ju ndalojë dhe nuk keni të barabartë. Vraponi sa më shpejt dhe aq sa mundeni. Thjesht mblidhni sa më shumë monedha të jetë e mundur. Në fund të fundit, për ta mund të blini përmirësime dhe gjithashtu të zbuloni personazhe të rinj. Ju pëlqen menaxhimi dhe grafika e përmirësuar e lojës Sonic Dash 2 mod apk.

Screenshots

Download Sonic Dash 2: Sonic Boom (MOD Unlimited Money)Download Sonic Dash 2: Sonic Boom (MOD Unlimited Money)Download Sonic Dash 2: Sonic Boom (MOD Unlimited Money)Download Sonic Dash 2: Sonic Boom (MOD Unlimited Money)Download Sonic Dash 2: Sonic Boom (MOD Unlimited Money)

Sonic Dash 2: Sonic Boom Video

Download Sonic Dash 2: Sonic Boom (MOD Unlimited Money) APK for Android

Garoni dhe vraponi në vazhdimin verbues të lojës së pafundme vrapuese të SEGA-s, SONIC DASH.
Vraponi dhe kaloni rrugën tuaj nëpër botën e serialit të ri televiziv, SONIC BOOM, me Sonic dhe miqtë e tij!
Sonic Dash 2: Sonic Boom sjell të gjitha veprimet e reja dhe emocionuese të vrapimit në lojërat e pafundme të vrapimit që tashmë i doni.
Vraponi nëpër botë të reja dhe të mahnitshme 3D, sfida argëtuese dhe lojëra pa fund.
Zgjidhni personazhin tuaj të preferuar Sonic the Hedgehog për të qenë vrapuesi juaj.
Luaj dhe vrapo si një personazh klasik Sonic si vetë Sonic the Hedgehog, Tails, Amy, Knuckles ose Sticks the Badger, miku më i ri i Sonic!.
Vrapo dhe kalo nëpër nivele të mahnitshme me grafikë epike.
Sonic Boom ka shumë nivele të mrekullueshme dhe kurse vrapimi.
Shmangni rreziqet, hidheni mbi pengesat dhe garoni në rrugën tuaj drejt fitores!.

Maybe You Like