Download Solar Smash (MOD Full)

Download Solar Smash (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version2.0.1
File Size141.1Mb
File TypeAPK
PublisherParadyme Games
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Solar Smash - një aplikacion unik që ju lejon të gjeneroni një model tredimensional të sistemit diellor, me të dyja zona të eksploruara mjaftueshëm dhe do të jeni në gjendje të simuloni vetë çdo planet. Imazhi plotësisht interaktiv do t'ju lejojë të merrni parasysh të gjitha detajet, përveç kësaj, do të jeni në gjendje të shkatërroni planetët me një masë armësh!

Screenshots

Download Solar Smash (MOD Full)Download Solar Smash (MOD Full)Download Solar Smash (MOD Full)Download Solar Smash (MOD Full)Download Solar Smash (MOD Full)

Solar Smash Video

Download Solar Smash (MOD Full) APK for Android

Solar Smash është një imitues i shkatërrimit të planetit, i lejon lojtarit të përdorë një sërë armësh të ndryshme për të shkatërruar planetin.
Këto përfshijnë raketa bërthamore, lazer dhe asteroidë.
Kjo lojë përmban drita ndezëse që mund ta bëjnë atë të papërshtatshme për njerëzit me epilepsi fotosensitive ose kushte të tjera fotosensitive.
Këshillohet diskrecioni i lojtarit.
Kreditë e imazheve të hapësirës:.

Maybe You Like