Soap Cutting MOD

Download Soap Cutting (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version3.00
File Size131.4Mb
File TypeAPK
PublisherCrazy Labs by TabTale
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Prerja e sapunit (MOD, Monedha të Pafundme) - një lojë që është mjaft e vështirë t'i atribuohet një zhanri të caktuar, në këtë projekt kombinohen një imitues fizik dhe një arkadë. Përkundër faktit se detyra juaj kryesore do të jetë të shkatërroni copat e sapunit sa më saktë dhe shpejt me ndihmën e një thike, vetë procesi mund të vonojë edhe lojtarin më të sofistikuar. Fakti është se loja do t'ju lejojë të prisni copa të ndryshme sapuni, me strukturë, formë dhe vëllim të ndryshëm, të cilat do të kërkojnë shkathtësi dhe imagjinatë. Me fjalë të tjera, ne kemi vrasësin optimal të kohës, i cili do të na lejojë të kalojmë kohën në radhë ose në rrugën për në punë, dhe një motor fizik realist dhe grafika elegante do të plotësojnë figurën.

Download Soap Cutting (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like