Download Sniper Zombies 2 (MOD Unlimited Money)

Download Sniper Zombies 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version2.22.0
File Size232.7Mb
File TypeAPK
PublisherVNG GAME STUDIOS
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Sniper Zombies 2: Crime City (MOD, Para të Pafundme) - vazhdim i simulatorit 3D snajper në një qytet të mbushur me zombie të rrezikshme. Detyra juaj kryesore do të jetë të mbroni civilët që fshihen nga pushtimi i zombies, të fshini të gjitha rrugët e metropolit nga valët e njerëzve të infektuar. Loja ka më shumë se 100 misione të ndryshme me nivele të ndryshme vështirësie, ku mund të mprehni aftësitë tuaja deri në kufi, por qëllimi juaj kryesor në të gjitha misionet është eliminimi i zombive gjatë rrugës.

Screenshots

Download Sniper Zombies 2 (MOD Unlimited Money)Download Sniper Zombies 2 (MOD Unlimited Money)Download Sniper Zombies 2 (MOD Unlimited Money)Download Sniper Zombies 2 (MOD Unlimited Money)Download Sniper Zombies 2 (MOD Unlimited Money)

Sniper Zombies 2 Video

Download Sniper Zombies 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

SNIPER ZOMBIE 2 është një lojë rrëqethëse dhe realiste me të shtëna me snajper me një modalitet masiv të fushatës offline dhe luftim PvP me shumë lojtarë në kohë reale në temat e reja që duhet të provoni.
A jeni gati për një lojë me të shtëna me aksion pa ndalesë dhe të bëheni snajperi më i mirë i zombive në arena e vrasësit të këtij snajperi?
Le të përjetojmë lojën më të mirë në lojërat më interesante jashtë linje me gjuajtje me snajper me zombie në celular.
★ LOJË E QËTIMIT TË SNAJPERISË NGA TREGIMI ★.

Maybe You Like