Smurfs’ Village MOD

Download Smurfs' Village (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.67.0
File Size407.9Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherBeeline Interactive, Inc.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Fshati i Smurfëve (MOD, para të pakufizuara) - Një lojë interesante e krijuar bazuar në serialin e famshëm të animuar, kjo lojë do t'ju çojë shumë në pyll, në të cilin do të bëheni themeluesi dhe udhëheqësi i fshatit tuaj të vogël. Krijoni qytetin tuaj të vogël, i cili do të ketë gjithçka që ju nevojitet për një jetë të lumtur. Por më e rëndësishmja, përpiquni të mos hasni Gargamelin e madh dhe të tmerrshëm. Që ju ka gjuajtur për një kohë shumë të gjatë. Loja ka grafikë të mirë dhe kontrolle të qarta.

Download Smurfs' Village (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like