Download Slugterra: Slug it Out 2 (MOD Unlimited Money)

Download Slugterra: Slug it Out 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version5.0.2
File Size279.3Mb
File TypeAPK
PublisherEpic Story Interactive
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Slugterra: Slug it Out 2 (MOD, Para të Pafundme) - lojë e bazuar në karikaturën e famshme Slugterra! Ju keni arritur në një planet të largët dhe do t'ju duhet të luftoni kundër Slags, loja kryesore është bërë në stilin klasik për zhanrin, duke kaluar nivel pas niveli duke kombinuar të njëjtat elementë me tre rreshta ose më shumë. Ndërsa kaloni, do të keni akses në vendndodhje, objekte dhe elementë të rinj, si dhe do të komunikoni me personazhe të ndryshëm duke u njohur gradualisht me komplotin.

Screenshots

Download Slugterra: Slug it Out 2 (MOD Unlimited Money)Download Slugterra: Slug it Out 2 (MOD Unlimited Money)Download Slugterra: Slug it Out 2 (MOD Unlimited Money)Download Slugterra: Slug it Out 2 (MOD Unlimited Money)Download Slugterra: Slug it Out 2 (MOD Unlimited Money)

Slugterra: Slug it Out 2 Video

Download Slugterra: Slug it Out 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

përreth me një ushtri të fuqishme slugs!
Zgjidhni enigmat, ngritni nivelet e slugs dhe dueloni miqtë tuaj në këtë lojë aventureske.

Maybe You Like