slither.io MOD

Download slither.io (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3 and up
Version1.6.2
File Size16.9Mb
File TypeAPK
PublisherThorntree Studios
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

slither.io - një lojë bordi shumë e njohur në mbarë botën me elementë enigmë në të cilën do të kontrolloni një krimb të vogël. Thelbi i lojës është shumë i thjeshtë dhe i qartë që në minutat e para të lojës. Ju duhet të rriteni, gjithçka varet nga ju, kështu që me mjeshtëri hani pika me shumë ngjyra që janë të shpërndara në të gjithë hartën, sa më shumë t'i hani ato, aq më shumë në madhësi mund të rriteni, të bëheni të mëdhenj dhe të filloni të gjuani për njerëz si ju, bëni kështu kundërshtarët do të përplasej me ju dhe në këtë mënyrë do të humbiste të gjitha pikët. Loja është shumë interesante dhe problematike, ua rekomandoj fuqimisht të gjithë fansave të arcades për të luajtur!

Download slither.io (MOD Full) APK for Android

Maybe You Like