Download Sling Kong (MOD Unlimited Coins)

Download Sling Kong (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version3.17.3
File Size67.9Mb
File TypeAPK
PublisherProtostar
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Sling Kong (MOD, Monedha të Pafundme) - një lojë simpatike në të cilën personazhet kryesore janë krijesa të lezetshme. Të cilët janë duke nxituar përpara dhe duke u kapur pas të gjitha mundësive. Në fund të fundit, ju duhet të zgjidhni një karakter dhe të kapeni pas zgjatjeve, të cilat mund të jenë në vend, dhe të lëvizni përgjatë trajektoreve të ndryshme. Detyra juaj është të ngriheni sa më lart, sepse duke mbledhur numrin e duhur të pikëve, do të keni mundësinë të merrni një bonus. Loja është lojë e bukur dhe cilësore, me një kontroll të thjeshtë dhe të përballueshëm.

Screenshots

Download Sling Kong (MOD Unlimited Coins)Download Sling Kong (MOD Unlimited Coins)Download Sling Kong (MOD Unlimited Coins)Download Sling Kong (MOD Unlimited Coins)Download Sling Kong (MOD Unlimited Coins)

Sling Kong Video

Download Sling Kong (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Lëvizni, kërceni dhe lëvizni Kongun tuaj drejt lavdisë, por kini kujdes nga të gjitha llojet e kurtheve dhe pengesave të neveritshme.
Ngjitu deri sa të mos ketë më për të shkuar, ose përndryshe takoni fundin tuaj gazmor!
Bashkohuni me Shimpanze, Derr, Kandil deti dhe mbi 140 personazhe të tjerë të çmendur dhe shumëngjyrëshe ndërsa sfidoni miqtë tuaj për t'u bërë Slinger-i më i mirë Kong.
Tani mund të merrni edhe një selfie dhe krijoni Kongun tuaj!
Krijoni Kongs të miqve dhe familjes tuaj dhe vishni me aksesorë argëtues!
Ka mijëra kombinime!.

Maybe You Like