Download Sky Dancer Run (MOD Unlimited Money)

Download Sky Dancer Run (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version3.0.5
File Size89.9Mb
File TypeAPK
PublisherTOPEBOX
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Sky Dancer Run (MOD, para të pakufizuara) - Një vrapues i bukur me elementë parkour. Vraponi, hidheni nëpër majat e shkëmbinjve, shmangni përplasjet me objekte, mblidhni monedha dhe yje për të hapur nivele të reja. Loja ka grafikë të shkëlqyer 3D dhe grafikë të bukur.

Screenshots

Download Sky Dancer Run (MOD Unlimited Money)Download Sky Dancer Run (MOD Unlimited Money)Download Sky Dancer Run (MOD Unlimited Money)Download Sky Dancer Run (MOD Unlimited Money)Download Sky Dancer Run (MOD Unlimited Money)

Sky Dancer Run Video

Download Sky Dancer Run (MOD Unlimited Money) APK for Android

REVOLUCIONI PARKOUR ËSHTË KËTU dhe hidheni nëpër shkëmbinj të rrezikshëm nga një ishull fluturues në tjetrin, duke shmangur gurët e mëdhenj.
Ndjehuni të lirë si një zog ndërsa vraponi nëpër qiej dhe zbarkoni me hijeshi duke u përpjekur të mposhtni humnerën e pafund.
Pushtoni të gjitha terrenet e rrezikshme në kushte të ndryshme të motit, nga qiejt e kthjellët deri te stuhitë të cilat tërbohen për ditë të tëra.
Vrapimi NUK KA QENË KURRË KËTË GËZUESË ME PARA.

Maybe You Like