Download Sky: Children of the Light (MOD Full)

Download Sky: Children of the Light (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 8.0 and up
Version0.16.5
File Size1265.7Mb
File TypeAPK
Publisherthatgamecompany inc
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Sky: Children of the Light - një lojë atmosferike me role, ngjarjet e së cilës shpalosen në një botë të caktuar përrallash, dhe protagonistët janë Fëmijët e Dritës, një grup prej të cilit duhet të menaxhoni. Duke shkuar në një udhëtim nëpër botën e lojës, detyra juaj do të jetë të rivendosni harmoninë, domethënë të rivendosni të gjitha yjësitë në formën e tyre origjinale. Ndoshta në shikim të parë, loja e lojës mund të duket mjaft e thjeshtë dhe e pakomplikuar, por grafika mahnitëse, vendndodhjet e detajuara dhe atmosfera unike do t'ju japin një përvojë të paharrueshme.

Screenshots

Download Sky: Children of the Light (MOD Full)Download Sky: Children of the Light (MOD Full)Download Sky: Children of the Light (MOD Full)Download Sky: Children of the Light (MOD Full)Download Sky: Children of the Light (MOD Full)

Download Sky: Children of the Light (MOD Full) APK for Android

Përjetoni më të mirën e njerëzimit në një vend ku mund të lidheni kuptimplotë me të tjerët.
Në Sky, ju mund të fluturoni mbi re, të luani instrumente ose thjesht të relaksoheni dhe të shijoni bukurinë përreth jush.
Nuk ka presion.Thjesht lejoni që përvoja të hapet me ritmin tuaj.
Të gjithë jeni të mirëpritur, veçanërisht ju!.
Nga krijuesit pas Udhëtimit dhe Lulit, vjen një aventurë paqësore sociale që është vendosur t'ju ngrohë zemrat - Sky: Fëmijët e Dritës..
Me yjet e bashkuar, drita jonë ishte e pafund.
Por erdhi errësira dhe yjet ranë, duke krijuar një shtëpi të re në re.
Ka kaluar shumë kohë...
është koha për të sjellë yjet tanë të humbur në shtëpi.
Zgjohu, pasardhës i dritës, aventura juaj fillon tani.

Maybe You Like