Download SimCity BuildIt (MOD Full)

Download SimCity BuildIt (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.45.0.108884
File Size147.4Mb
File TypeAPK
PublisherELECTRONIC ARTS
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

SimCity BuildIt - simulator popullor në të cilin ndërtoni një qytet të madh dhe të begatë, ndërtoni objekte dhe përmbushni të gjitha kërkesat e qytetarëve, krijoni vende pune. Ndërtoni klinika dhe shërbime urbane që do t'i shpëtojnë njerëzit nga zjarret dhe fatkeqësitë e tjera. Mbani një sy në situatën mjedisore të qytetit dhe parandaloni ndotjen. Përziejini dyqanet dhe objektet e tjera argëtuese që do të mund të pushonin banorët tuaj, të nivelizonin tokën dhe të krijoni plazhe, të cilat mund të kalojnë një kohë të mirë familjare.

Screenshots

Download SimCity BuildIt (MOD Full)Download SimCity BuildIt (MOD Full)Download SimCity BuildIt (MOD Full)Download SimCity BuildIt (MOD Full)Download SimCity BuildIt (MOD Full)

SimCity BuildIt Video

Download SimCity BuildIt (MOD Full) APK for Android

Mirë se erdhe, kryetar bashkie!
Bëhuni heroi i qytetit tuaj ndërsa dizajnoni dhe krijoni një metropol të bukur dhe plot lëvizje.
Çdo vendim është i juaji pasi qyteti juaj bëhet më i madh dhe më i ndërlikuar.
Bëni zgjedhje të zgjuara për t'i mbajtur qytetarët tuaj të lumtur dhe horizontin tuaj në rritje.
Më pas tregtoni, bisedoni, konkurroni dhe bashkohuni në klube me kryebashkiakët e tjerë.
Ndërtoni rrugën tuaj drejt të jashtëzakonshmes!
JENI QYTETIN TUAJ.Ndërtoni rrokaqiejt, parqe, ura dhe shumë më tepër!
Vendosni ndërtesat në mënyrë strategjike për të mbajtur taksat të rrjedhin dhe qytetin tuaj në rritje.
Zgjidh sfidat e jetës reale si trafiku dhe ndotja.
Ofroni shërbime si termocentralet dhe departamentet e policisë.
Vazhdo trafikun të lëvizë me rrugë madhështore dhe tramvaje.

Maybe You Like