Shooting World 2 MOD

Download Shooting World 2 (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.0.18
File Size63.7Mb
File TypeAPK
PublisherGunfire Game
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Shooting World 2 (MOD, Monedha të Pafundme) - një galeri qitjeje dinamike veprimi me lëvizje të kufizuar në të cilën mund të provoni plotësisht veten si një shigjetë. Nuk është sekret që ky zhanër është mjaft i përfaqësuar në platformat celulare, por ky projekt meriton vëmendje të veçantë. Vlen të fillohet me faktin se zhvilluesit përdorën një zgjidhje grafike të stilizuar që harmonizohet në mënyrë të përkryer me njëqind nivele të ndryshme, armiqtë e detajuar plotësojnë stilin vizual. Arsenali i madh i armëve do t'ju lejojë të zgjidhni taktikat optimale të kalimit dhe të shijoni shkatërrimin shumëngjyrësh të armiqve.

Download Shooting World 2 (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like