Download Ship Sim 2019 (MOD Unlimited Money)

Download Ship Sim 2019 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.2 and up
Version2.1.2
File Size275.7Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherOvidiu Pop
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Ship Sim 2019 (MOD, Para të Pafundme) - imitues realist i kontrollit të anijeve me grafikë të shkëlqyer dhe botë të hapur. Për më tepër, zhvilluesit kanë zbatuar modele të detajuara të anijeve, një model dinamik të ndryshimeve të motit dhe opsione të ndryshme kontrolli. Vlen gjithashtu të përmendet një zgjidhje interesante e lojrave, do të keni më shumë se një duzinë anije të ndryshme nga tre klasa, cisterna pasagjerësh, mallrash dhe nafte, kështu që në një projekt ju merrni në thelb tre simulatorë të ndryshëm në të cilët do të keni liri të plotë veprimi.

Screenshots

Download Ship Sim 2019 (MOD Unlimited Money)Download Ship Sim 2019 (MOD Unlimited Money)Download Ship Sim 2019 (MOD Unlimited Money)Download Ship Sim 2019 (MOD Unlimited Money)Download Ship Sim 2019 (MOD Unlimited Money)

Ship Sim 2019 Video

Download Ship Sim 2019 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Mirë se vini në lojën më emocionuese dhe realiste të simulatorit të anijeve - Ship Sim 2019!
Lundroni rreth detit Mesdhe si kapiten i një cisternë nafte 400 metra, një anijeje gjigande mallrash ose një anije luksoze lundrimi.
Lundroni anijen tuaj në një hartë realiste dhe të detajuar të botës së hapur dhe përfundoni misione në shumë prej qyteteve portuale ikonike rreth Mesdheut.
Ship Sim 2019 ka gjithçka që keni dashur ndonjëherë në një lojë simulator anijesh.
Ka mbi një duzinë anije për të filluar, secila e detajuar dhe realiste, me shumë kamera të jashtme, të brendshme dhe në kuvertë.
Dhe pjesa më e mirë është: ju merrni në thelb 3 lojëra të ndryshme simulatorë varkash në një:.
Simulator i anijeve lundruese - ka shumë pika të nxehta turistike në detin Mesdhe dhe është detyra juaj të transportoni mijëra pasagjerë në destinacionet e tyre.
Dhe asnjë lojë simulatore varkash nuk do të ishte e plotë pa disa nga anijet turistike më mbresëlënëse dhe luksoze në botë - shikoni ato!.

Maybe You Like