Download Shadowmatic (MOD Hints/Unlocked)

Download Shadowmatic (MOD Hints/Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.2 and up
Version1.2.1
File Size285.8Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherTriada Studio Games
PriceFree
MOD FeaturesHints/Unlocked

Descriptions

Shadowmatic (MOD, Këshilla / E zhbllokuar) - lojë e lezetshme enigmash në pajisjen Android. Loja është ndërtuar në motorin e saj të pavarur, me një studim të shkëlqyer të grafikës dhe muzikës. Qëllimi kryesor i lojës është të përdredhni dhe rregulloni objektet në mënyrë që ato të hedhin një hije në format e nevojshme.

Screenshots

Download Shadowmatic (MOD Hints/Unlocked)Download Shadowmatic (MOD Hints/Unlocked)Download Shadowmatic (MOD Hints/Unlocked)Download Shadowmatic (MOD Hints/Unlocked)Download Shadowmatic (MOD Hints/Unlocked)

Shadowmatic Video

Download Shadowmatic (MOD Hints/Unlocked) APK for Android

Shadowmatic është një enigmë fituese e imagjinatës, ku ju rrotulloni objekte abstrakte në qendër të vëmendjes për të gjetur silueta të dallueshme në hijet e projektuara, që lidhen me mjedisin përreth.
Loja kombinon pamjet mahnitëse me lojën relaksuese dhe magjepsëse.
Në udhëtimin tuaj për të zbuluar të drejtën zgjidhje do të hasni në shumë silueta të papritura dhe pafundësisht të larmishme.

Maybe You Like