Download Shadow Skate (MOD Unlimited Coins)

Download Shadow Skate (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.1 and up
Version1.0.4
File Size9.30Mb
File TypeAPK
PublisherCandy Mobile
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Shadow Skate (MOD, Monedha Pafund) - Arcade, në të cilën të gjithë mund ta ndjejnë veten skateboarder të pakapshëm. Në fund të fundit, do të keni shumë përshtypje të paharrueshme dhe një shumëllojshmëri hartash për lëvizjen tuaj. Ju duhet të shkoni në rrugë dhe të kapërceni të gjitha pengesat në rrugën tuaj. Ju gjithashtu do të mbledhni rubin dhe monedha, si dhe sende që mund t'i vendosni në koleksionin tuaj. Do t'ju bëjnë përshtypje grafika e vizatuar në mënyrë cilësore dhe kontrollet e thjeshta që nuk do t'ju shqetësojnë gjatë lojës.

Screenshots

Download Shadow Skate (MOD Unlimited Coins)Download Shadow Skate (MOD Unlimited Coins)Download Shadow Skate (MOD Unlimited Coins)Download Shadow Skate (MOD Unlimited Coins)Download Shadow Skate (MOD Unlimited Coins)

Download Shadow Skate (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Shadow Skate është loja më emocionuese e vrapimit dhe patinazhit në Android.
Lundroni rrokaqiejt, pyjet, parqet dhe klubet e natës ndërsa përpiqeni të shpëtoni nga hijet.
Provoni reflekset tuaja ndërsa bëni patinazh në qytetet moderne dhe përgjatë kulmeve të rrokaqiejve.
Shpejtoni, kërceni dhe përkuluni për të shmangur pengesat, mblidhni monedha për të blerë energji elektrike dhe shikoni se sa larg mund të bëni patinazh!
- 4 mjedise të bukura të parkut të patinave për t'u humbur.
- 40 nivele sfiduese me truke vektoriale unike për t'i provuar.

Maybe You Like