Download Shadow Knight (MOD Immortality)

Download Shadow Knight (MOD Immortality)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version3.10.16
File Size211.8Mb
File TypeAPK
PublisherFansipan Limited
PriceFree
MOD FeaturesImmortality

Descriptions

Shadow Legends: Soul of Immortal Knight (MOD, Immortality) - veprim atmosferik me elementë të platformës, lojë luftarake dhe slasher. I stilizuar për grafika dhe animacioni i linjës së tregimit i jep lojës një humor kaosi dhe dëshpërimi, gjë që është mjaft në përputhje me idenë e përgjithshme. Duhet të theksohet se ky projekt, ndryshe nga shumë analoge, mori një komplot mjaft të ndërlikuar, i cili në kombinim me lojën dinamike do t'i japë Shadow Knight mod apk origjinalitet dhe unike. Për t'u mbushur plotësisht me ngjarjet, krijuesit e projektit zbatuan një gamë të gjerë misionesh dhe detyrash.

Screenshots

Download Shadow Knight (MOD Immortality)Download Shadow Knight (MOD Immortality)Download Shadow Knight (MOD Immortality)Download Shadow Knight (MOD Immortality)Download Shadow Knight (MOD Immortality)

Shadow Knight Video

Download Shadow Knight (MOD Immortality) APK for Android

Shitja e nxehtë është këtu!
Nxitoni dhe merrni artikujt më mahnitës dhe lëkurat unike falas për të pajisur heroin tuaj unik dhe për të luftuar për t'u bërë Shadow Legends.

Maybe You Like