Download Shadow Fight 4: Arena (MOD Full)

Download Shadow Fight 4: Arena (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.6.4
File Size175.0Mb
File TypeAPK
PublisherNEKKI
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Shadow Fight 4: Arena - lojë luftarake, krijuesit e së cilës vendosën të shikojnë zhanrin popullor nga një këndvështrim i ri, kështu që përveç betejave klasike horizontale me dhjetëra sulme të mundshme dhe të gjitha llojet e kombinimeve, do të gjeni një të zhvilluar mirë komplot në stilin aziatik, një arsenal mbresëlënës armësh me tehe, bonuse magjike shtesë, një sistem pompimi dhe zhvillimi i karakterit. Vlen gjithashtu të përmendet se ky projekt u krijua posaçërisht për platformat celulare si rezultat i grafikave të ndritshme të mbështetura në traditat më të mira të zhanrit, që nuk kërkojnë aftësitë e pajisjes, dhe kontrollet janë krijuar për ekranet me prekje.

Screenshots

Download Shadow Fight 4: Arena (MOD Full)Download Shadow Fight 4: Arena (MOD Full)Download Shadow Fight 4: Arena (MOD Full)Download Shadow Fight 4: Arena (MOD Full)Download Shadow Fight 4: Arena (MOD Full)

Shadow Fight 4: Arena Video

Download Shadow Fight 4: Arena (MOD Full) APK for Android

BËHUNI HERO SHADOW FIGHT NË NJË LOJË TË RE FIGHTING ME SHUMË LOJTARË!
⚔️Luftoni kundër lojtarëve të tjerë në një lojë falas luftarake 3D në internet.
Konkurroni në luftime PVP me 2 lojtarë ose grindje për argëtim me miqtë ose luani jashtë linje kundër robotëve inteligjentë.
Mirë se vini në mbretërinë e ninjave!
⚔️.★★★ Loja më e mirë celulare e vitit 2020 (Çmimet DevGAMM) ★★★.

Maybe You Like