Download Shadow Fight 3 (MOD Full)

Download Shadow Fight 3 (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.31.1
File Size188.5Mb
File TypeAPK
PublisherNEKKI
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Shadow Fight 3 - pjesa e tretë e serisë së famshme të lojërave luftarake - Shadow Fight. Kjo lojë është krejtësisht e ndryshme nga pjesët e kaluara, një grafikë e re 3D, personazhe dhe vendndodhje të reja. Bëni misione dhe kërkime për të trajnuar luftëtarin tuaj, krahun dhe përpara në beteja të reja. Në lojë ka multiplayer, bëni beteja kundër miqve tuaj në internet.

Screenshots

Download Shadow Fight 3 (MOD Full)Download Shadow Fight 3 (MOD Full)Download Shadow Fight 3 (MOD Full)Download Shadow Fight 3 (MOD Full)Download Shadow Fight 3 (MOD Full)

Shadow Fight 3 Video

Download Shadow Fight 3 (MOD Full) APK for Android

Legjenda thotë se një hero do të vijë për t'i dhënë fund luftës për energjinë e hijes.
Ai do të duhet të mësojë tre stile luftimi, të mbledhë armët më të mira dhe të sfidojë luftëtarët më të fortë.
Bota është në buzë të një lufte epike.
Forca e fuqishme e lëshuar nga Gates of Shadows shumë vite më parë është kthyer në një armë, dhe tani tre klane luftarake po luftojnë për të vendosur të ardhmen e kësaj force.
Luftëtarët e Legjionit duan të shkatërrojnë energjinë e rrezikshme.
Njerëzit e dinastisë duan ta përdorin atë për përfitimin e tyre.
Ndërsa ninjat misterioze të klanit Heralds eksplorojnë sekretet më të errëta të fuqisë së hijes.

Maybe You Like