Download Sea Battle 2 (MOD Full)

Download Sea Battle 2 (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.0.12
File Size40.9Mb
File TypeAPK
PublisherBYRIL
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Sea Battle 2 - luftoni në beteja detare, ekspozoni anijet dhe aeroplanmbajtëset tuaja dhe bombardoni armikun, loja do të vazhdojë derisa ju ose armiku të humbni anijen e fundit. Mbështetuni në fatin tuaj dhe gjuani në anijet e armikut. Loja nuk do të kërkojë shumë burime nga pajisja juaj dhe nuk do t'ju marrë shumë memorie në pajisjen tuaj. Dhe nëse lodheni duke luajtur vetëm, gjithmonë mund të ftoni një mik dhe të luftoni në një vend në rrjet.

Screenshots

Download Sea Battle 2 (MOD Full)Download Sea Battle 2 (MOD Full)Download Sea Battle 2 (MOD Full)Download Sea Battle 2 (MOD Full)Download Sea Battle 2 (MOD Full)

Sea Battle 2 Video

Download Sea Battle 2 (MOD Full) APK for Android

Sea Battle 2 është loja e preferuar e bordit të të gjithëve që nga fëmijëria e tyre me aftësi të reja dhe një arsenal të zgjeruar!
Miliona njerëz në mbarë botën e luajnë këtë lojë.
Do të keni në dispozicion luftanije, aeroplanë, nëndetëse, mina dhe radar - dhe kjo nuk është e gjitha.
Vendosni luftanijet tuaja në fushën e betejës dhe filloni sulme në fushën e kundërshtarit tuaj.
Përdorni lloje të ndryshme armësh për të fundosur flotën detare të armikut dhe për të fituar betejën.
Luftoni kundër lojtarëve nga e gjithë bota në internet në kohë reale!
Ndërtoni strategjinë tuaj të lojës, përmirësoni taktikat tuaja dhe mos u jepni një shans rivalëve tuaj!
Rritni gradën tuaj dhe bëhuni admirali i flotës suaj!.
Ndërtoni qytetin tuaj port dhe mblidhni shpërblime!
Fitoni në arena epike dhe zhbllokoni ndërtesa të reja.
Ndërtoni baza ushtarake, kantier detar, fabrika, rrokaqiejt, pika referimi dhe shumë më tepër!.

Maybe You Like