Download SAS: Zombie Assault 3 (MOD Unlimited Money)

Download SAS: Zombie Assault 3 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version3.11
File Size20.5Mb
File TypeAPK
Publisherninja kiwi
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

SAS: Zombie Assault 3 (MOD, Para të Pafundme) - ju jeni një skuadër speciale luftarake elitare. Ju janë dhënë vetëm detyrat më të vështira që vetëm ju mund t'i përballoni. Dhe tani është koha juaj, ju është kërkuar të shkatërroni të gjithë zombitë që do të jenë në rrugën tuaj. Shkoni në strofull dhe shkatërroni shefin e tyre. Në dispozicionin tuaj një numër i madh armësh, merrni në ekipin tuaj deri në katër luftëtarë në të njëjtën kohë dhe në vend lëvizni në strofkën e armikut. Dhe nëse vala e përbindëshave është shumë e fortë dhe nuk mund ta mbani për një kohë të gjatë, ndërtoni mbrojtje që do të qëllojnë armiqtë në distancë dhe do t'i mbani ata jo shumë afër jush.

Screenshots

Download SAS: Zombie Assault 3 (MOD Unlimited Money)Download SAS: Zombie Assault 3 (MOD Unlimited Money)Download SAS: Zombie Assault 3 (MOD Unlimited Money)Download SAS: Zombie Assault 3 (MOD Unlimited Money)Download SAS: Zombie Assault 3 (MOD Unlimited Money)

Download SAS: Zombie Assault 3 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Lajmet e përditësuara: Harta e re fantastike - Fabrika e Elektronikës në Kinë Shkëlqim me 5 yje për gjuajtje zombie dhe lojëra me shumë lojtarë bashkë-op!.
Operatorët e elitës SAS trajtojnë misionet më të errëta, zonat më të nxehta - gjëra që nuk duhet t'i dimë.
Të futur pa rezervë, qoftë vetëm ose si një skuadër me 4 persona, do të kërkoni nga të vdekurit në këmbë, nga një mori numrash të papërshkrueshëm.
Mundësia juaj e vetme - lyeni tokën me çdo të fundit prej tyre.

Maybe You Like