Download Sandwich! (MOD Unlimited Coins)

Download Sandwich! (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version0.46.1
File Size42.5Mb
File TypeAPK
PublisherPopcore Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Sanduiç! (MOD, Monedha të Pafundme) - enigmë në një lojë me temë kulinare që kombinon disa drejtime të lojës menjëherë. Dhe kështu, detyra juaj kryesore do të jetë krijimi i sanduiçeve të ndërlikuar, ndërsa ia vlen të merret parasysh që përbërësit do të duhet të përdoren nga asortimenti i propozuar. Por mos u mërzitni, sepse shumëllojshmëria e produkteve është vërtet mbresëlënëse, bukë, djathë, qepë, domate, marule dhe shumë më tepër, kështu që për përfundimin me sukses të detyrës do t'ju duhet të lidhni jo vetëm shpejtësinë e reagimit, por edhe imagjinatës.

Screenshots

Download Sandwich! (MOD Unlimited Coins)Download Sandwich! (MOD Unlimited Coins)Download Sandwich! (MOD Unlimited Coins)Download Sandwich! (MOD Unlimited Coins)Download Sandwich! (MOD Unlimited Coins)

Download Sandwich! (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Përgatitni sanduiçe të shijshme duke i palosur mbushjet njëra mbi tjetrën dhe shërbejeni në një pjatë për të ngrënë!
Në këtë lojë të re të shijshme enigmë, është detyra juaj të kombinoni bukën me marule, domate, salmon, djathë, qepë dhe shumë të tjera.
Zhbllokoni më shumë përbërës ndërsa vazhdoni dhe nivelet bëhen më të vështira!
A jeni një mjeshtër i vërtetë sanduiçësh?.
Plot nivele të ndërlikuara, kjo lojë është vendosur për të zhdukur mërzinë tuaj.
Çuditërisht e kënaqshme dhe argëtuese e shijshme!
Sa lart mund ta vendosni sanduiçin tuaj?
Gati, vendos, shko!.

Maybe You Like