Download Sand Balls (MOD Unlimited Coins)

Download Sand Balls (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 7.0 and up
Version2.3.26
File Size209.2Mb
File TypeAPK
PublisherSayGames
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Sand Balls (MOD, Monedha të Pafundme) - një lojë arcade me elementë enigmë, loja e së cilës bazohet në ligjet e fizikës. Dhe kështu, në çdo nivel, detyra juaj do të jetë të përpiqeni të sillni sa më shumë topa në vijën e finishit, gjë që nuk është e lehtë për t'u bërë, sepse përveçse duhet të bëni rrugën tuaj, përdorni gishtin për të bërë pasazhe dhe tunele, dhe vetëm një gabim mund t'ju privojë një pjesë të konsiderueshme të topave, kështu që ende i gjithë vendndodhja është e mbushur me pengesa. Avantazhi kryesor i Sand Balls mod apk është se duke kaluar nivelet do t'ju duhet jo vetëm të thyeni kokën duke shtruar rrugën optimale, por edhe të tregoni aftësi për të thyer pasazhet.

Screenshots

Download Sand Balls (MOD Unlimited Coins)Download Sand Balls (MOD Unlimited Coins)Download Sand Balls (MOD Unlimited Coins)Download Sand Balls (MOD Unlimited Coins)Download Sand Balls (MOD Unlimited Coins)

Sand Balls Video

Download Sand Balls (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Ktheni djathtas, tani pak në të majtë dhe përsëri djathtas, sesa të lironi më shumë hapësirë ​​në mënyrë që topi të lëvizë, dhe më në fund… Po!
Kape!Sigurohu që të jesh i kujdesshëm dhe t'i kushtosh vëmendje—ky nuk është futboll apo volejboll i thjeshtë.
Është ende një lojë, por me një top rëre!
A keni parë ndonjëherë diçka të tillë më parë?.
Edhe pse është prej rëre, nuk është e verdhë siç e prisnit.
Gjeni se çfarë ngjyre mund të jetë një top rëre?
🧶 Portokallia, jeshile, rozë, vjollcë, blu dhe shumë ngjyra të tjera të gjalla të ylberit dhe më gjerë!
Imagjinata juaj me të vërtetë do të fluturojë!.

Maybe You Like