Rusty Lake: Roots MOD

Download Rusty Lake: Roots (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3 and up
Version1.1.4
File Size83.7Mb
File TypeAPK
PublisherRusty Lake
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Rusty Lake: Roots - kjo është një tjetër histori e pazakontë e një kërkimi detektivi me një mekanikë të pazakontë loje. Në këtë kohë historia do të jetë për James Vanderbume i cili mbolli farën e misterit në kopshtin e tij. Dizajni dhe vizatimi i pazakontë i jep lojës hijeshinë e duhur. Një histori e mrekullueshme drithëruese, enigma të mira në mbi 30 nivele dhe një mekanikë e pazakontë loje - e gjithë kjo duhet të vlerësojë adhuruesit e lojërave indie.

Screenshots

Download Rusty Lake: Roots (MOD Full)Download Rusty Lake: Roots (MOD Full)Download Rusty Lake: Roots (MOD Full)Download Rusty Lake: Roots (MOD Full)Download Rusty Lake: Roots (MOD Full)

Rusty Lake: Roots Video

Download Rusty Lake: Roots (MOD Full) APK for Android

Maybe You Like