Run Sausage Run! MOD

Download Run Sausage Run! (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.18.0
File Size90.1Mb
File TypeAPK
PublisherCrazy Labs by TabTale
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Run Sausage Run! (MOD, Monedha të Pafundme) - qëllimi kryesor i lojës është të shmangni pengesat dhe tehët në mënyrë që të shënoni sa më shumë pikë. Me çdo minutë të lojës, do të jetë më e vështirë për të lëvizur, rreziqet e papritura do t'ju pengojnë të arrini qëllimin tuaj. Një lojë e larmishme me një histori të pafundme dhe shumë lëkura.

Download Run Sausage Run! (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like